top of page

ESEMÉNYTEREK

Ne keressen tovább!

Különleges helyet keres a következő üzleti megbeszélésre vagy családi ünnepének? Jó helyen van! Az Art'e Boutique Hotelben tágas helyszínek és termek széles választékát kínáljuk, emellett számos vendéglátóipari szolgáltatásokat és egyéb kiegészítő szolgáltatást vehet igénybe. Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, hogy többet megtudhasson szolgáltatásainkról, és kezdje el tervezni a következő rendezvényét még ma!

A rendezvénytermek egy része egymásba nyitható a nagyobb tér érdekében.

Fő rendezvényterem

Nagyobb befogadóképességű helyszínre van szüksége a rendezvényéhez? Az Art'e hotel gyönyörűen berendezett fő rendezvényterme kiválóan alkalmas üzleti tevékenységekhez, esküvőkhöz vagy családi eseményekhez.

Férőhely: 70-80 fő

Panorámás rendezvényterem

Jöjjön el és élvezze a panorámás rendezvényterem hangulatát és csodálatos kilátását. Nálunk a kreatív energiák felszabadulnak, a konferencia garantáltan sikeres és kreatív lesz, akár családi rendezvényteremnek is megfelelő.

Férőhely: 23 fő

Gentleman's rendezvényterem

Rendezvényterem a családias légkörért biztosít barátok vagy üzleti partnerek számára. Élvezheti a csendet és a kilátást ebből a teremből.

Férőhely: 12 fő

Terasz rendezvényterem

Zöld, hangulatos rendezvényterem. Körülveszi a természet és a nyugalom. A legjobb hely családi események vagy üzleti találkozók lebonyolítására, vagy egyszerűen csak a baráti társaság összehívására

Férőhely: 30-35 fő

Csapatépítéshez 

Ha csapatépítő rendezvényt szervez, és program ötletekre van szüksége, keresse partnerünket az Adventure Expert Romániát. Sok tapasztalattal és programtípussal segítik majd Önt egy izgalmas és szórakoztató csapatépítő szervezésében.

bottom of page