top of page

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák Aquanor Min Srl cég​ (székhely: Románia, 535100 Baile Tusnad,str. Kovacs Miklos 52, adószám: 15124937​), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal. 

 

Szolgáltató adatai: 

 

A szolgáltató neve: Aquanor Min Srl  

A szolgáltató székhelye: Románia, 535100 Baile Tusnad, str. Kovacs Miklos 52

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: office@hotelarte.ro

Cégjegyzékszáma: J19/17/2003

Adószáma: 15124937

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): Camera de Comert si Industrie Harghita

 

Telefonszámai:

Webáruház címe: https: //www.hotelarte.ro

Bankszámlaszám: RO94BTRLRONCRT0468167301

Alapvető rendelkezések 

1.1.  A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat​        értelmezésére a román jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvből (Cod Civil) az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről tájékozódjon. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók. 

 

1.2.  Hatály, az ÁSZF módosítása. 

 

1.3.  Az internetes oldalunkon közzétett saját készítésű termék-fényképek nyilvános felhasználása a Aquanor Min Srl. írásbeli engedélye nélkül tilos. Ezen fényképek kizárólagos felhasználási joga a Aquanor Min Srl. tulajdonában van, bármilyen módosításuk, vagy újraközlésük szigorúan tilos.

 

Az internetes oldalunkon közzétett szöveges tartalom a Aquanor Min Srl. szellemi tulajdona. A szöveg egészének vagy részleteinek írásbeli engedély nélküli nyilvános felhasználása tilos.

 

A Aquanor Min Srl. csak a saját hivatalos termék és szolgáltatás-fényképeket és a leírás-részletek magyar, román és angol fordítását teszi közzé. A szoba és szolgáltatásai leírásaihoz a Aquanor Min Srl. saját információi és tudásta alapján hozzáadott szöveges és képi információkkal járul hozzá, ezek a Aquanor Min Srl. szellemi tulajdonát képezik.

 

Az internetes felületen történő vásárlás semmilyen szellemi tulajdonra való jog átruházását nem jelenti.

 

1.4. Amennyiben problémába ütközött és segítségre van szüksége, rendelkezésére állunk 0-24 órában. Híjon bátran a +40760530101 telefonszámon, vagy írjon e-mailt a office@hotelarte.ro címre. 

1.5. Szolgáltatásaink 

Web áruházunkon foglalhat hotel szobákat, apartmanokat és szolgáltatásokat. A szolgáltatásaink online és személyesen is megvásárolhatok. Az áraink Új román lejben (RON) vannak feltüntetve és ebben a pénznemben is lesznek levonva számlájukról vásárlás esetén. A szolgáltatásink ára tartalmazza az Áfát.  

1.6.  A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék/szolgáltatás nevét, leírását, a termékekről fotót jelenített meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. 

1.7.  Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról. 

Foglalás menete 

1.8.  Ha a kiválasztott szolgáltatást szeretné megvásárolni, válasszon időintervallumot naptárunkból és ezt úgy teheti meg, hogy kiválasztja először az érkezés, majd a távozás dátumát. Miután kiválasztotta, a rendszer kidobja szabad szobáinkat arra az időintervallumra. Válassza ki számára a legmegfelelőbbet, majd válasszon plusz szolgáltatásaink közül. A plusz szolgáltatás mennyiségét tetszése szerint átírhatja, megváltoztathatja. Ezután megjelenik az összeállított csomag ára. Töltse ki a személyes adataival foglalási ívünket, majd válassza ki a fizetési módot. Mindezekután jelölje ki, hogy elfogadja az Adatkezelési tájékoztatót és az Általános Szerződési feltételeket.  

Sikeres foglalás esetén, a megadott e-mail címére egy visszaigazoló levelet fog kapni. 

1.9.  Hiba esetén kérjük hívjon a +40760530101 telefonszámon, vagy írjon e-mailt a office@hotelarte.ro címre. 

1.10.  Fizetési lehetőségek

Helyszíni fizetés: 

Amennyiben helyszínen kíván fizetni megteheti azt készpénzes, bankkártyás, valamint utazási utalvánnyal. 

Online fizetés esetén kínálunk lehetőséget bankkártyás fizetésre vagy utalásra. Utalás esetén kérjük küldje el átutalásának igazolását az office@hotelarte.ro e-mail címre. Amennyiben ezt nem teszi meg a foglalás után 24 órával, töröljük foglalását. Erről tájékoztató levelet küldünk ki. 

Bankinformáció utalások esetén: 

Számlatulajdonos: Aquanor Min Srl.

IBAN: RO94BTRLRONCRT0468167301

Bank neve: Banca Transilvania 

SWIFT: BTRLRO22

Kérjük, az utalás közleményében mindig tüntesse fel a megrendelés azonosítót, vagy a számla / díjbekérő számát.

Bankkártyás fizetés weboldalon keresztül: 

SIX PAYMENT

Ezen fizetési mód kiválasztása esetén a Six Payment rendszerébe irányítjuk át a vásárlót, ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a fizetési megoldás oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. A rendelés végösszegével a rendelés leadása során terheljük meg bankkártyáját. Elfogadott bankkártyák: Visa, V PAY, MasterCard, Maestro, Diners Club International, Discover, UnionPay, JCB, Apple Pay.

Sikeres bankkártyás fizetésnél a Aquanor Min Srl. azonnal értesítést kap a foglalásáról, így meg tudjuk kezdeni a feldolgozást. Ha azonban a rendelés közben a vásárló nem tölti ki a bankkártyás fizetési oldalt, vagy elhagyja az oldalt (elnavigál onnan), akkor a foglalás törlődik, azaz "sikertelen tranzakció" státuszt kap. Ha mindez technikai hiba miatt történik, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy segíthessünk a foglalásban.

1.11.  A szolgáltató foglalási rendszer köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő foglalás elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól.

A foglalás feldolgozása és teljesítése 

1.12.  A megrendelések feldolgozása azonnal megtörténik. 

1.13.  A vendég megérkezésétől számít teljesítettnek a foglalás.

1.14.  Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott szoba nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, 

de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól. 

Elállás joga 

1.15.  A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló törvényt az Európai Parlament és a Tanács 2011/83 / EU irányelve (2011. október 25.) a fogyasztói jogokról szóló paragrafusban olvashatja, a román törvénykönyvben.  Felhívjuk figyelmét, hogy lemondás / meg nem jelenés esetén felszámolásra kerülhet a szálloda lemondási és meg nem jelenési szabályzatának megfelelően. Amennyiben a lemondás vagy módosítás legkésőbb az érkezés napja előtt 14 nappal megtörténik, lemondási díj nem kerül felszámolásra. Amennyiben a lemondás vagy módosítás határidőn túl történik, vagy meg nem jelenés esetén a foglalás teljes árának 100 százaléka kerül felszámolásra.   

Panaszkezelés 

1.16.  A webshop köteles a fogyasztót tájékoztatni a székhelyéről, a panaszügyintézés helyéről - ha az nem egyezik meg a forgalmazás, illetve értékesítés helyével - és az adott tevékenység, kereskedelmi forma vagy módszer sajátosságaihoz igazodó módjáról, valamint a panaszok közlése érdekében a vállalkozás vagy a vállalkozás ügyfélszolgálatának levelezési címéről és - ha a panaszokat ilyen módon is fogadja - elektronikus levelezési címéről, illetve internetes címéről, telefonszámáról.

Vegyes rendelkezések 

1.17.  Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Felhasználó és a Szolgáltató a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a Román Állami Bíróság/Törvényszék illetékességét. 

 

Baile Tusnad, 2021.07. 14

bottom of page