top of page

Üdvözöljük Tusnádfürdő legújabb és legfejlettebb szabadidőközpontjában! Örömmel mutatjuk be Önnek a szórakozás és az izgalom olyan világát, mint még soha. Korszerű létesítményünk a város legújabb elemével büszkélkedhet: egy élvonalbeli tekepályával, amely négy érintetlen pályával rendelkezik.

A versenyszellem kedvéért két teljesen felszerelt biliárdasztal, egy izgalmas Air Hockey asztal és egy hangulatos csocsó asztal áll rendelkezésetekre. Itt mindenki rátalál arra amit keres, akár tapasztalt profi játékos, akár csak kikapcsolódni vágyik.

És ha lemegy a nap, a buli nem áll meg! Menjen le földalatti klubunkba, ahol az éjszaka valóban életre kel. Folytasd a szórakozást hajnalig egy felvillanyozó légkörben, amely biztosan mozgásban tart majd.

Hozd el a családodat, hozd el a barátaidat, mert nálunk minden korosztálynak garantált a remek szórakozás. Gyere, és élj át egy napot tele nevetéssel, barátságos versengéssel és felejthetetlen emlékekkel. Alig várjuk, hogy üdvözölhessünk a legjobb szabadidős és szórakozási helyen Tusnádfürdőn!

Forest Lodge & Bowling

bottom of page